📦 VOOR 23:00 BESTELD IS VANDAAG VERZONDEN! 📦

Verzending en Bezorging

Volg je bestelling

Als je een bestelling bij ons hebt geplaatst kun je via het Track and Trace nummer de bestelling real-time volgen. We doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan

Klik hier om naar de Track and Trace pagina te gaan

 

Gratis verzending

Toveen neemt van de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden dus 100% Gratis* bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelwaarde nodig om te profiteren van de gratis verzending.

* met uitzondering van eventuele gratis actie artikelen.


(Onze Methode) Het nieuwe duurzame logistieke proces. 

Toveen maakt gebruik van de nieuwste logistieke methode waarbij het verzendproces wordt overgedragen aan onze fabrikant of leverancier. De rol van de online winkel in dit logistieke model is beperkt tot het verzamelen van inkooporders en het doorsturen ervan naar de leverancier, die de producten rechtstreeks naar de klant verzendt. Voor dit nieuwe proces vatten we ook de voor- en nadelen samen.

Voordelen:

  • Snellere en gratis wereldwijde verzending
  • Minder overslag, minder schade, beter voor het milieu
  • Lagere kosten = lagere consumentenprijs
  • 99% van de producten is altijd leverbaar.

Nadelen:

  • Tragere bezorging
  • Verzendtijden kunnen variëren als gevolg van de douane en lokale postprocessen

Verzendtijden

Nederland en België: 7 -15 werkdagen.

Sommige producten worden direct vanuit ons verzonden, dit is aangegeven op de productpagina. De verzendtijd is dan ongeveer 1 á 2 werkdagen.

Wereldwijde verzending: houd rekening met 2- 4 weken voor bezorging in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en alle landen van de Europese Unie.

Houd rekening met 2-6 weken levering voor overige landen.

Omdat we proberen de beste oplossing voor wereldwijde verzending te bieden, hebben we gekozen voor de nieuwe manier waarop onze online webshop werkt. Wij danken u voor uw begrip.

Als u meer wilt weten over onze manier van verzenden, kunt u contact met ons opnemen door op de onderstaande link te klikken.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan

ONZE GARANTIE

Niet tevreden? Geld terug! Wij van Toveen staan in voor de kwaliteit van onze producten.

VERZENDING

Voor 23:00 besteld is vandaag verzonden! Daarnaast zijn onze pakketten altijd te volgen via onze handige tool op de website!

HAPPY CUSTOMER, HAPPY LIFE

Inmiddels mogen wij wel zeggen dat we een gevestigde naam hebben in markt! Dat hebben wij te danken aan meer dan 4.000+ tevreden klanten! 

ELKE DAG NIEUWE DEALS

Elke dag komen er weer nieuwe producten bij die voorzien zijn van de scherpste deals! Voor ieder wat wils tegen de scherpste prijs, wel zo fijn!